Lettergrootte

Vacature Wetenschappelijk Medewerker TIS

Datum: 20 september 2017 

De Teratologie Informatie Service (TIS) van Bijwerkingencentrum Lareb is het kenniscentrum op het gebied van mogelijke effecten van geneesmiddelengebruik en andere blootstellingen op de zwangerschap, het ongeboren kind en de borstvoeding. Met onze kennis informeren wij op allerlei manieren zorgverleners en zwangeren. Zo werd onze TIS website in 2016 zo’n 70.000 keer bezocht! Ook doen we onderzoek op het vlak van geneesmiddelengebruik tijdens de zwangerschap, zodat wij zorgverleners hierover in de toekomst nog beter advies kunnen geven!  De onderzoeksdata worden o.a. verzameld via het zwangerschapsregister pREGnant.

Voor de TIS zoeken wij een Wetenschappelijk Medewerker (voor 0,8 – 1 fte), die het leuk vindt informatie aan zorgverleners en zwangeren te verstrekken door het schrijven van teksten voor de website en het beantwoorden van (telefonische) vragen van zorgverleners. Ook heb je affiniteit met het doen van onderzoek op ons terrein. Je verzamelt en bestudeert relevante literatuur en publiceert over je onderzoeksbevindingen. Tenslotte: als je ervaring hebt in ons vakgebied is dat een pré.

Ben jij die Arts of Apotheker (of heb je een aanverwante studie gedaan) die graag het TIS team komt versterken? Mail dan je motivatie met cv naar vacature@lareb.nl. Dit kon tot en met 8 oktober jl. Echter is het nog mogelijk om te reageren. Neem voor inhoudelijke vragen contact op met Anneke Passier, coördinator TIS, T073-6469700 of raadpleeg de functiebeschrijving.

De TIS is onderdeel van Bijwerkingencentrum Lareb waar per jaar zo’n 20.000 tot 25.000 bijwerkingen van geneesmiddelen worden geregistreerd, beoordeeld en geanalyseerd.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Sollicitatieprocedure:

De sluitingstermijn voor het insturen van je sollicitatie was 8 oktober jl.
Je kunt echter nog steeds reageren

Uiterlijk 10 oktober worden de uitnodigingen voor het eerste sollicitatiegesprek per mail verzonden: indien je op 10 oktober geen uitnodiging heeft ontvangen bent je in eerste instantie niet geselecteerd voor een gesprek.

Op 16 oktober zijn de sollicitatiegesprekken gepland.

Sollicitatiecommissie: Anneke Passier - coördinator TIS, Saskia Vorstenbosch - coördinator Monitoring en Clara van Wijnen – hr coördinator.

Wij streven naar een arbeidsvoorwaardengesprek op 23 oktober a.s.

Bij definitieve afwijzing ontvangt u hiervan altijd bericht.

Meld u aan voor de nieuwsbrief Bijgelicht