Vragen meldformulier

Het meldformulier werkt het beste op een computer of een laptop in de internet browser Google Chrome. Als u problemen ervaart met het meldformulier op een ander apparaat of in een andere browser, probeer dan eerst of het op een computer of laptop in Google Chrome wel werkt.

Ook als u als zorgverlener vanuit een werkomgeving meldt, in bijvoorbeeld een ziekenhuis, kan het zijn dat het meldformulier minder goed werkt. Probeer het dan ook altijd eerst nog een keer buiten de werkomgeving, in Google Chrome. Als dit niet werkt, probeer dan om buiten de werkomgeving het meldformulier in te vullen.

Als u op het tabblad ‘Bijwerking’ helemaal onderaan in het lijstje de optie ‘Andere bijwerking’ aanklikt, komt er later in het meldformulier een tabblad ‘Andere bijwerking’. Dit tabblad heeft een vrij tekstveld waarin u uw bijwerking(en) kunt typen.

U kunt uw bijwerking bij ons melden als u het geneesmiddel of vaccin in Nederland gekregen hebt. Daarnaast kunt u een melding doen als u woonachtig bent in: Bonaire, Sint Eustatius, Saba, Aruba, Curaçao en Sint Maarten.

Heeft uw land een eigen meldcentrum? Check hier waar u uw melding kunt doen.