Lettergrootte

Werken bij Lareb

Openstaande vacatures:

Bijwerkingencentrum Lareb is het Nederlandse meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen én geneesmiddelengebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding. Lareb signaleert risico’s van het gebruik van geneesmiddelen in de dagelijkse praktijk en genereert en verspreidt kennis hierover

Het bestuur van Lareb is op zoek naar kandidaten voor de functie van

Bestuurslid

Het bestuur van het Bijwerkingencentrum Lareb bestaat uit vertegenwoordigers uit de kringen van huisartsen, (ziekenhuis)apothekers, specialisten en patiënten. De maximale zittingstermijn is driemaal drie jaar.

Het bestuur komt ongeveer vijfmaal per jaar bijeen en geeft haar goedkeuring aan de missie en visie, de begroting, het activiteitenplan, het jaarverslag en de jaarrekening. Ook belangrijke strategische en operationele besluiten van de organisatie worden aan het bestuur voorgelegd.

Vergoeding:
Bestuursleden ontvangen voor hun werk en inzet op dit moment een vaste vergoeding van €2600 per jaar.

Procedure:
Heeft u belangstelling? Stuur dan uw reactie met cv naar vacature@lareb.nl. U kunt uw belangstelling kenbaar maken tot en met 31 oktober.
Voor vragen en inlichtingen kunt u contact opnemen met de heer Dr. F.W. Dijkers, voorzitter van het bestuur via 06-25150648.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Bent u geïnteresseerd in werken bij Bijwerkingencentrum Lareb, maar er is geen openstaande vacature, dan kunt u te allen tijde een open sollicitatie richten aan vacature@lareb.nl.

Stage bij Lareb:
Lareb heeft een beperkt aantal stageplaatsen beschikbaar. Voor informatie of een stageverzoek kunt u een mail sturen naar vacature@lareb.nl.